Welcome to Traumeverden.net

Dette er et diskusjonsforum for deg som strever med angst og angstrelaterte tilstander (PTSD og/eller ulike former for dissosiasjon) hovedsakelig etter traumer. Traumet kan skyldes en enkelt hendelse eller flere hendelser som barnog/eller voksen. Ingen traumer er for små. Det viktigste er hvordan du har det i dag etter hendelsen. Dette forumet er til for å gi og få støtte, dele erfaringer på godt og vondt, se at du ikke er alene m.m. Det kan også være godt å ha et sted hvor du kan dele din historie og dine tanker med andre. Vi oppfordrer medlemmer til å ha en "moralsk taushetsplikt" om hva andre medlemmer deler av seg og sitt.

Diskusjonsforumet er lukket og du må være innlogget for å få tilgang til kategoriene (se under). Vi håper du bidrar til en konstruktiv debatt og forholder deg til forumets regler.

På dette forumet finner du følgende hovedkategorier:

 

  1. Forum - Traumeverden.net: "Beskjeder fra admin (åpent forum)", "Tilbakemeldinger og Feilmeldinger"
  2. Om meg selv: "Presentasjon (obligatorisk)" og "Bli kjent med hverandre"
  3. Psyk. diskusjon: "Hva som helst", "Angst", "Dissosiasjon", "PTSD", "DID", "Hjelp - jeg er i ferd med å bli gal!", "Selvdestruktiv atferd", "Tanker og følelser" og "Litteratur og lenker"
  4. Generell diskusjon: "Ordet er fritt", "Mat, vekt og ernæring", "Fysisk helse/sykdom, livsstil og trening", Litteratur og poesi", "Vitser og moro!" og "Ønsker kontakt"
  5. Mitt private hjørne: "Dagbok" og "Dikt"

 

Vi har også et omfattende Informasjonsforum med mange artikler om angst, traumer, dissosiasjon, selvhjelp og terapi.
Vi tilbyr også Spørsmål og svar for gjester der du kan stille spørsmål uten å være medlem av forumet.

 

Velkommen skal du være akkurat slik du er!

 

 

Sign in to follow this  
Followers 0
admin

Regler på Traumeverden.net

Til deg som medlem

 

Takk for at du tar deg tid til å lese forumets regler :) Nederst i innlegget står dato for siste endring av reglene. Dersom det skjer betydelige endringer i reglene, blir dette varslet om under «Beskjed fra admin».

 

Vi ønsker et aktivt og livlig forum og vi oppfordrer deg til å ta del i forumets diskusjoner. Her har vi høy takhøyde, men respekter andres tanker, følelser og meninger :) Vi ønsker å skape et trygt miljø der ingen medlemmer kun er på forumet for å lese innlegg uten selv å bidra. Vi håper du vil vise normal dannelse og folkeskikk. Selv om vi sitter fremfor et tastatur og ser et brukernavn, er det et menneske bak det brukernavnet og innlegget du vil svare på.

 

På Traumeverden er Teddy admin og Elli er moderator :D Vi er her for å drifte forumet, men først av alt er vi her for å sørge for at du trives her på forumet. Ta kontakt med oss enten på privat melding eller med rapporteringsfunksjonen om det skulle være noe. Vi skal forsøke å ikke bite for hardt ;) Om du sender privat melding til brukeren »Admin», vil den komme til oss.

 

Innlegg

Emnetittelen skal være beskrivende for innleggets innhold. Om du tror at innholdet i tråden kan være et ømtåelig emne for enkelte medlemmer, som selvmordstanker, selvskading, overgrep osv., kan du skrive «warning» i emnefeltet eller i selve innleggsteksten. Dette kan vi gå inn å gjøre dersom det synes å bli nødvendig. Vi gjør dette for å ta vare på hvert enkelt medlem.

 

Bruk gjerne smilies i innleggene dine om du vil det, men det er ikke tillat å poste innlegg som kun består av smilies. Bruk like-funksjonen for å vise at du støtter eller setter pris på et innlegg.

 

Redigeringsfunksjonen på innlegg blir sperret etter 15 minutter. Om du ønsker å endre innleggets innhold, kan du ta kontakt med oss. Du kan ikke be om å få redigert innlegg på en måte som ødelegger konteksten i en tråd. Dette inkluderer å redigere bort hele innlegget.

 

Innlegg som postes skal være skrevet på bokmål eller nynorsk. Hvis norsk ikke er morsmålet kan man skrive på svensk eller dansk. Det er ikke tillatt å skrive på dialekt eller bruke SMS-språk i forumet. Overdreven bruk av store bokstaver og andre tegn er ikke ønskelig.

 

Vi kan uten varsel foreta redigering av innlegg, hel eller delvis sletting av innlegg, flytting av innlegg/tråder samt stengning av tråder. Dette vil ikke gi noen reaksjon mot deg som bruker. Om du har innvendinger mot en moderering er det fint om det skjer på privat melding. Det samme gjelder hvis du ser et innlegg som bør redigeres eller slettes :)

 

Retningslinjer

Du kan ikke poste innlegg som tilrettelegger for eller oppfordrer til brudd av norsk lov. Man kan diskutere eksisterende lovverk, men oppfordring til lovbrudd vil umiddelbart bli slettet.

 

Innlegg som inneholder diskriminerende eller hatefullt innhold om noens hudfarge, kjønn, nasjonale eller etniske opprinnelse, religion eller livssyn, homofil legning, leveform eller orientering eller nedsatte funksjonsevne vil bli redigert eller slettet.

 

Det er ikke tillat med personangrep eller latterliggjøring av noen av medlemmene på forumet. Slike tråder vil bli slettet og medlemmet får en advarsel i form av privat melding.

 

Det er tillat å diskutere selvmordstanker, selvskading, rusmisbruk, spiseforstyrrelser osv., men å legge ut bilder og gi detaljert beskrivelse av disse er ikke tillat. Det er ikke tillat å true med selvskading eller selvmord. Dette kan bli svært belastende for andre medlemmer.

 

Regelbrudd

Reaksjonen ved brudd på retningslinjene vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle og basert på hvor alvorlig bruddet er. Reaksjoner kan være advarsel  eller stenging av brukerkonto permanent eller i en tidsbegrenset periode. Reaksjonene loggføres. Tidligere reaksjoner kan vektlegges ved nye reglebrudd.

 

Aktivitet etter registrering

Vi ønsker å ha et aktivt forum og alle medlemmer skal føle seg trygge på forumet. Vi ønsker ikke å ha anonyme «tittere» og forutsetter at du er aktiv etter at du har registrert deg. Det er obligatorisk med en liten uformell presentasjon av deg selv i presentasjonsforumet.

 

Sletting av medlem

Om du ikke ønsker å være medlem på Traumeverden, kan du sende en privat melding til admin. Presentasjon og ev. dagbok blir slettet (eller skjult om du ønsker det), men øvrige innlegg blir stående for å ikke ødelegge diskusjonen i en tråd. Brukernavnet endres til «Inactive_Brukernavn». Om det er spesielle tråder du ønsker at skal slettes, kan admin kontaktes og det gjøres en individuell vurdering.

 

Da gjenstår det å ønske deg en fortreffelig aften! :)

 

(Sist endret 25. mai 2017)

3 people like this

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Leveregler

Du skal ikke plage andre,
du skal være grei og snill.
Og forøvrig kan du gjøre som du vil.

(Thorbjørn Egners "Kardemommeby")
"Å være forsiktig er bedre enn å be om unnskyldning"
(Engelsk ordtak)

"Det vi får bevisstgjort, kan vi ofte gjøre noe med.
Det vi ikke får bevisstgjort, gjør alltid noe med oss"
(Johnsen Gordon)
"Jeg ønsker å akseptere alle mine følelser, ikke fordi de er gode eller dårlige, riktige eller gale, men fordi de eksisterer og derfor er virkelige!"
(Karsten Isachsen)

"Vil en forfølge angsten og ikke la den herske, får en gå til de stedene hvor den bor"
(Aksel Sandemose)